"Jaada" Song Info
Singer: | Diler Kharkiya |
Lyricist: | Gulshan Baba |
Music: | TR Music |
Album: | Jaada |
Composer: | TR Music |
Language: | Haryanvi |
Cast: | Diler Kharkiya, Anjali Raghav |
Music Label: | Dil Music |
Jaada Lyrics
Uth Gori Meri Jaan
Kisi Nindra Mein Sove Re
Jaade Ke Mein Baahar Khada
Tera Aashiq Rovay Re
Jaade Ke Mein Baahar Khada
Tera Aashiq Rovay Re
TR Music!
Main Time Kaadh Ke Aaya Su
Tere Te Hass Batlavan Ne
Tere Hathan Ke Me Haath Ghal
Tere Chhikma Laad Ladavan Ne
Main Time Kaadh Ke Aaya Su
Tere Te Hass Batlavan Ne
Tere Hathan Ke Me Haath Ghal
Tere Chhikma Laad Ladavan Ne
Aaj Badi Mushkil Te Laageya Se
Na Mauka Khove Re
Jaade Ke Mein Baahar Khada
Tera Aashiq Rovay Re
Jaade Ke Mein Baahar Khada
Tera Aashiq Rovay Re
Re Manne Bulla Ke Bairan Pad Gayi
Aap Neend Ke Chakran Mein
Main Aaj Tere Te Mil Luga
Manne Khoya Din In Chakran Mein
$ads={1}
Manne Bulla Ke Bairan Pad Gayi
Aap Neend Ke Chakran Mein
Aaj Tere Te Mil Luga
Manne Khoya Din In Chakran Mein
Sara Din Ghade Plan Milan
Kis Tariya Hove Re
Jaade Ke Mein Baahar Khada
Tera Aashiq Rovay Re
Jaade Ke Mein Baahar Khada
Tera Aashiq Rovay Re
Baba Ji Nidaaniye Ne
Bheja Tha Samjha Ke Re
Kuch Raat Andheri
Kuch Gaam Veerana
Aaya Su Risk Utha Ke Re
Baba Ji Nidaaniye Ne
Bheja Tha Samjha Ke Re
Kuch Raat Andheri
Kuch Gaam Veerana
Aaya Su Risk Utha Ke Re
Ib Tuhe Bata De Diler Kharakiya
Ke Raah Tove Re
Jaade Ke Mein Baahar Khada
Tera Aashiq Rovay Re
Jaade Ke Mein Baahar Khada
Tera Aashiq Rovay Re
Its A Tr Music!
ज्यादा Lyrics in Hindi
उठ गोरी मेरी जान
किसी निंद्रा में सोव रे
जाने के में बहार खड़ा
तेरा आशिक रोवाय रे
जाने के में बहार खड़ा
तेरा आशिक रोवाय रे
टीआर संगीत!
मुख्य समय काढ़ के आया सु
तेरे ते हस बटलावन ने
तेरे हाथ के मेरे हाथ गल
तेरे छिकमा लाड लड़ावन ने
मुख्य समय काढ़ के आया सु
तेरे ते हस बटलावन ने
तेरे हाथ के मेरे हाथ गल
तेरे छिकमा लाड लड़ावन ने
आज बड़ी मुश्किल ते लागे से
ना मौका खोवे रे
जाने के में बहार खड़ा
तेरा आशिक रोवाय रे
जाने के में बहार खड़ा
तेरा आशिक रोवाय रे
रे मन्ने बुल्ला के बैरन पद गई
आप नींद के चक्र में
मैं आज तेरे ते मिल लूगा
चक्रन में मन्ने खोया दिन
मनने बुल्ला के बैरन पद गई
आप नींद के चक्र में
आज तेरे ते मिल लूगा
चक्रन में मन्ने खोया दिन
सारा दिन घाडे योजना मिलन
किस तारिया होवे रे
जाने के में बहार खड़ा
तेरा आशिक रोवाय रे
जाने के में बहार खड़ा
तेरा आशिक रोवाय रे
बाबा जी निदानिये ने
भेजा था समझौता के रे
कुछ रात अंधेरी
कुछ गाम वीराना
आया सु जोखिम उठा के रे
बाबा जी निदानिये ने
भेजा था समझौता के रे
कुछ रात अंधेरी
कुछ गाम वीराना
आया सु जोखिम उठा के रे
इब तू बता दे दिलेर खरकिया
के राह तोव रे
जाने के में बहार खड़ा
तेरा आशिक रोवाय रे
जाने के में बहार खड़ा
तेरा आशिक रोवाय रे
इट्स ए टीआर म्यूजिक!
Written by: